Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Alte servicii Unik Residence

Unik Residence oferă, prin specialiștii săi, consultanță și consiliere completă privind investițiile pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare de tip rezidențial.

Unik Residence asigură randamentul scontat și recuperarea investiției în timpul stabilit încă de la primii pași, începând cu evaluarea potențialului terenului, pe baza unor criterii bine definite și până la marketingul proiectului imobiliar, în funcție de strategiile stabilite, inclusiv prin vânzarea imobilelor rezultate.

Unik Residence acoperă o gama largă de servicii specifice domeniului construcțiilor civile cu destinație rezidențială și mixt, cu echipe specializate, utilaje și echipamente proprii, respectiv construcția de ansambluri rezidențiale de apartamente cu una, două, trei și patru camere, spații comerciale, case-vile, parcări de reședință și locuri de joacă.

Beneficiem de experiența și priceperea unor echipe de profesioniști ai domeniului, coordonați cu atenție de ingineri specializați, cu multe lucrări în portofoliu pentru: dulgherie, zidărie, tencuieli mecanizate, electricieni, instalatori și zugravi. Dispunem de utilaje și echipamente performante și corespunzătoare tuturor acestor lucrări, ceea ce ne permite să obținem un nivel ridicat de calitate al lucrărilor, la timp și în bugetul asumat.

Garantăm cel mai bun raport calitate/preț pentru zona de sud.

 

Compară ofertele