Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 3

Adăugat de Luigi Iorga on 22 februarie 2022
0

Complexul Unik Residence 3 este dezvoltat într-o locație foarte bine poziționată în Popești-Leordeni, județul Ilfov, în apropiere de stația de metrou Berceni (acces prin pasarela pietonală).

Accesul este facil până la stația de metrou, aflată la o distanță de circa 900 metri (15 minute de mers pe jos). Astfel, există legături directe cu toate zonele importante ale municipiului București, ceea ce face din proiectul nostru una dintre cele mai potrivite alegeri.

Proiectul se află în proximitatea imediată față de numeroase facilități, precum: magazine alimentare ( La Doi Pași, Profi, Mega Image, Shop&Go ), restaurante și cafenele, saloane înfrumusețare, grădinițe, cabinete medicale, farmacii și altele necesare.

Detalii

Complexul Unik Residence 3 este parte dintr-un proiect format din 6 blocuri în total, cu ieșire pe străzile Biruinței și Mirăslău. Dezvoltarea imobiliară asigurată de compania noastră se derulează pentru blocul 4, blocul 5 și blocul 6, cu un număr de 120 apartamente. Termenul asumat de finalizare constructivă este octombrie 2022.

Blocurile noastre au structură de rezistență pe cadre din beton armat (grinzi, stâlpi și diafragme), cu respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și de calitate. Se realizează verificări amănunțite înaintea fiecărei faze de turnare și sunt prelevate probe. Atât închiderile exterioare, cât și compartimentările interioare sunt realizate din zidărie cu cărămidă tip Porotherm. Termosistemul este realizat cu polistiren expandat EPS80 de 10 cm, plasă și tencuială decorativă.

Apartamentele noastre sunt foarte bine compartimentate, cu respectarea proporției lungime/lățime 1/1 (camere pătrate) în cea mai mare parte dintre cazuri. Suprafețele totale sunt cuprinse între 37,20 mp și 79,70 mp. Unele garsoniere și apartamente au și curte proprie intabulată sau terase mari (la ultimul etaj), cu suprafețe de la 19 mp la 200 mp.

Dotări

Apartamentele noastre se predau la cheie și pot fi personalizate prin alegerea materialelor, pentru finisajele interioare (parchetul, gresia, faianța și ușile de interior) dacă rezervarea acestora se face din timp.

Fiecare apartament beneficiază de centrala termică proprie, pe gaze naturale, cu randament ridicat (în condensare) și calorifere metalice, ușă metalică la intrare. Ferestrele sunt din tâmplărie PVC 5 camere, cu geam termopan 4 anotimpuri. Apartamentele dispun de toate utilitățile necesare, fiind asigurate branșamente contorizate individual pentru un control al costurilor de întreținere.

Pentru achiziția apartamentelor de 2 camere și de 3 camere, beneficiați de posibilitatea finanțării prin credit bancar cu avans minim de 15%. Avansul care se achită în echivalent lei, la cursul valabil la momentul autentificării notariale a Promisiunii Bilaterale de Vânzare-Cumpărare (semnarea antecontractului notarial). 

De asemenea, garsonierele și apartamentele de 2 camere tip studio beneficiază de prețuri speciale în permanență, în cazul achiziției din fonduri proprii, cu plata unui avans substanțial.

Localizare:

Str. Biruinței 35H, Popești-Leordeni 077160

Use Waze to drive to Unik Residence Headquarter:  

https://waze.com/ul/hsxfs7hv0j


Compară ofertele