Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 5

Adăugat de Luigi Iorga on 22 februarie 2022
0

Localizare:

Str. Biruinței 124, Popești-Leordeni 077160

Use Waze to drive to Unik Residence Headquarter:  

https://waze.com/ul/hsxfs7hv0j

Proiectul Unik Residence 5 este dezvoltat într-o locație foarte bine poziționată în Popești-Leordeni, județul Ilfov, în apropiere de stația de metrou Berceni (acces pe pasarela pietonală). Accesul este facil până la stația de metrou Berceni (aflată la o distanță de circa 900 metri / 15 minute de mers pe jos), cu legături directe cu toate zonele importante ale municipiului București.

Proiectul se află în proximitatea imediată față de numeroase facilități, precum: magazine alimentare ( La Doi Pași, Profi, Mega Image, Shop&Go ). Apoi, regăsim restaurante și cafenele, saloane înfrumusețare, grădinițe, cabinete medicale, farmacii și altele necesare. Toate acestea, recomandă proiectul nostru ca fiind una dintre cele mai potrivite alegeri. 

Descriere

Complexul Unik Residence 5 are prevăzute la parter spații comerciale, utile pentru viitorii cumpărători. Termenul asumat de finalizare constructivă este octombrie 2022.

Blocurile noastre au structură de rezistență pe cadre din beton armat (grinzi, stâlpi și diafragme), cu respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și de calitate. Se realizează verificare amănunțită înaintea fiecărei faze de turnare și se procedează la prelevare probe. Atât închiderile exterioare, cât și compartimentările interioare sunt realizate din zidărie cu cărămidă tip Porotherm. Termosistemul este realizat cu polistiren expandat EPS80 de 10 cm, plasă și tencuială decorativă.

Apartamentele noastre sunt foarte bine compartimentate, cu respectarea proporției lungime/lățime = 1/1 (camere pătrate) în cea mai mare parte dintre cazuri, cu suprafețe totale cuprinse între 38 mp și 87 mp. 

Dotări

Apartamentele noastre se predau la cheie și pot fi personalizate prin alegerea materialelor, pentru finisajele interioare (parchetul, gresia, faianța și ușile de interior) dacă rezervarea acestora se face din timp.

Fiecare apartament beneficiază de centrala termică proprie, pe gaze naturale, cu randament ridicat (în condensație) și calorifere metalice. La intrare se montează ușă metalică, iar ferestrele sunt din tâmplărie PVC 5 camere, cu geam termopan 4 anotimpuri. Apartamentele dispun de toate utilitățile necesare, fiind asigurate branșamente contorizate individual pentru apa curentă, gaze naturale și energie electrică, ceea ce presupune un control al costurilor de întreținere.

Pentru achiziția apartamentelor de 2 camere și de 3 camere, beneficiați de posibilitatea finanțării prin credit bancar cu avans minim de 15%. De asemenea, achiziția se poate face din fonduri proprii, cu un avans substanțial, context în care se poate aplica un discount la prețul de referință.

Unik Residence 5 logo

Compară ofertele