Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Evoluția prețurilor apartamentelor și indicele IMO

Adăugat de Luigi Iorga on 25 martie 2022
0

Unik Residence vă înștiințează cu privire la evoluția prețurilor apartamentelor, având ca sursă un recent articol legat de Indicele Imobiliare.ro (IMO).

Indicele Imobiliare.ro (IMO)

IMO este calculat la nivel național, dar și la nivelul celor mai mari orașe din România: București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași și Timișoara. Prin sistemul de monitorizare dezvoltat, Indicele imobiliare.ro reușește să redea cu fidelitate tendințele pieței rezidențiale din România.

Pentru București se poate observa o ușoară scădere în februarie 2022 față de ianuarie 2022, cu -1,1%. Cu toate acestea, prețurile apartamentelor sunt cu peste 15% mai mari la nivelul lunii precedente, față de februarie 2021. La nivelul anului în curs, se poate observa o ușoară continuare a creșterii prețurilor garsonierelor, cu o scădere a prețurilor apartamentelor de 2 și de 3 camere.

Piața imobiliară încotro?

Peste 200 de agenți imobiliari și dezvoltatori au participat pe 23 martie la evenimentul Imobiliare Hub din Timișoara. Cu această ocazie au fost discutate teme legate de provocările actuale ale pieței imobiliare și a fost analizat modul în care evoluează piața rezidențială.

 

Unik Residence logo general

Până la momentul de față, pentru proiectele Unik Residence aflate în lucru, s-au încheiat promisiuni bilaterale de vânzare-cumpărare în proporție de peste 52%.

Lansăm invitația de a vedea la fața locului proiectele aflate în curs de edificare! Rămâne ca, împreună, să identificăm cea mai bună variantă locativă pentru voi!

Oferte Unik Residence

Tot aici puteți să consultați și oferta noastră pentru locuințele din Popești-Leordeni care se încadrează la un avans minim de doar 5% prin programul Noua Casă, de tipul:

  • Apartamente 2 camere, tip Studio, cu prețuri de la 53.240 fără TVA;
  • Apartamente de 2 camere, decomandate, cu prețuri de la 61.430 fără TVA.

Detalii privind condițiile de eligibilitate pentru aplicare la un credit Noua Casă le puteți regăsi aici.

Pentru achiziție prin credit imobiliar-ipotecar, apartamentele de 3 camere au prețuri începând de la 89.430 euro fără TVA. De asemenea, vă îndrumăm și către case individuale construite în Comuna Berceni, Ilfov, la prețul de 139.900 euro fără TVA.

Compară ofertele