Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 1

Adăugat de Luigi Iorga on 7 ianuarie 2022
0

Proiectul Unik Residence 1 a fost primul proiect rezidențial dezvoltat integral de compania noastră, edificat în Popești-Leordeni și vândut cu succes, în integralitate.

Gradul ridicat de mulțumire ai acestor primi clienți cumpărători ai apartamentelor noastre, ne-a încurajat să continuăm eforturile pentru demararea unor noi proiecte rezidențiale. Astfel, proiectul Unik Residence 1 poate fi considerat deschizătorul drumurilor noastre de viitor, pe calea dezvoltării imobiliare rezidențiale.

Odată cu finalizarea proiectului Unik Residence 1 echipa noastră managerială a decis să se implice și mai mult în dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale în zona de sud a Bucureștiului. În această zonă, o importantă componentă în dezvoltarea de noi proiecte rezidențiale a avut-o darea în folosință a pasarelei pietonale care facilitează accesul din Popești-Leordeni la stația de metrou Berceni. Astfel, pentru Popești-Leordeni a fost deschisă încă o cale de acces către toate zonele importante din Municipiul București prin intermediul metroului, în plus față de stația Dimitrie Leonida.

Echipa noastră managerială și-a stabilit o sumă de valori menite să sprijine dezvoltarea imobiliară durabilă pentru ca Unik Residence să devină un reper pe piața imobiliară din această zonă.

 

Unik Residence 1 logo

Compară ofertele