Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 4

Adăugat de Luigi Iorga on 23 februarie 2022
0

Proiect de case individuale în Comuna Berceni.

Unik Residence 4 este primul nostru proiect de vile individuale, construite la cele mai înalte standarde de calitate, utilizând tehnologii moderne. Este localizat într-o zonă retrasă și liniștită din Comuna Berceni, cu drumuri asfaltate. Acces facil ori pe strada 1 Decembrie, ori pe strada Cazanului (pe lângă stadion).

În apropierea de Șoseaua de Centură lucrările avansează la stația de metrou Tudor Arghezi, care va fi o stație multifuncțională. Va exista pasaj pietonal subteran și peste 300 locuri de parcare de tip park&ride pentru facilitarea utilizării metroului ca mijloc principal de transport.  Mai mult de atât, Magistrala 2 de metrou se va extinde și peste Șoseaua de Centură, astfel Comuna Berceni va fi prima comună din România cu metrou.

Eficiență energetică Unik Residence 4

Am eficientizat costurile de întreținere și încălzire pentru proiectul de case individuale Unik Residence 4. Astfel, am ales montarea de panouri fotovoltaice și un sistem eficient de încălzire prin pardoseală. Energia electrică produsă pe timpul zilei și neconsumată este livrată în rețeaua de distribuție. La nevoie ea este ”întoarsă” către producătorul-consumator casnic.

Fiecare vilă este dotată cu centrală proprie pe gaze, în condensare, cu puț și fosă septică familială. Structura de rezistență este pe cadre din beton armat, cu respectarea celor mai înalte standarde de siguranță și de calitate, prin verificarea amănunțită înaintea fiecărei faze de turnare și prelevare probe. A fost turnată placă beton armat și peste etajul 1.

Atât închiderile exterioare, cât și compartimentările interioare sunt realizate din zidărie cu cărămidă tip Porotherm. Termosistemul este realizat cu polistiren expandat EPS80 de 10 cm, plasă și tencuială decorativă. Tâmplăria este PVC Salamander cu 5 camere și geam tripan pentru un transfer termic cât mai mic.

Detalii

Suprafața utilă totală a fiecărei vile individuale este de 122 mp, din care livingul+bucătăria deschisă în suprafață generoasă de 34 mp. Este construită pe un teren în suprafață de peste 300 mp, având un regim de înălțime P+ 1E + Pod, cu 5 camere și 3 băi, precum și cu un loc de parcare amenajat.

Se livrează cu finisaje la gata, cu posibilitatea alegerii gresiei, faianței, parchetului și ușilor de interior, în limita unui buget. Delimitarea curții se realizează cu gard din panouri prefabricate din beton.

Complexul Unik Residence 4 este format din 9 vile individuale în total, dintre care primele 4 case au termen asumat de finalizare constructivă mai 2022.

Am început vânzările!

Vezi oferta aici

 

Unik Residence 4 logo

Localizare:

Str. Nucului 39, Berceni, Ilfov – 077020

Use Waze to drive to Unik Residence Headquarter:  

https://waze.com/ul/hsxfs7hv0j

Compară ofertele