Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 6

Adăugat de Luigi Iorga on 8 august 2022
0

Unik Residence 6 apartamente noi de vanzare Berceni in Popesti-Leordeni strada Birintei nr 25 C3 T6, in imobil nou cu un regim de inaltime D+P+6E. Cladirea aflata in constructie propune un spatiu comercial pe parterul inalt si un numar de 52 de apartamente.

Cladirea dispune de apartamente cu 1 camera (garsoniera), apartamente cu 2 camere tip Studio si clasice si apartamente cu 3 camere ce au si gradina proprie.

Personalizarea interioarelor se va face prin alegerea materialelor de finisare pentru gresie, faianta, parchet. Suplimentar se pot alege usile de interior si obiectele sanitare (compatibile cu proiectul de instalatii), de la furnizorii stabiliti, in limita unor bugete generoase, incluse in pretul de achiztie.

Se ofera posibilitatea de a achizitiona locuri de parcare, atat la demisol cat si terane, cu cota redusa de TVA, daca acestea sunt achizitionate in acelasi timp cu un apartament din cladire.

Termen de finalizare pentru constructie final de iulie 2023.

Apartamentele se vand atat cu credite bancare, imobiliar-ipotecare, nevoi personale, cu si fara ipoteca, cat si cu plata din surse proprii pentru care se ofera reduceri substantiale.

Compară ofertele