Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 7 Ananda Residence

Adăugat de Luigi Iorga on 25 octombrie 2022
0

Ananda Residence construieste locuinte, nu doar blocuri.

Ananda Residence, dezvoltat de o o fericita asociere intre investitori ai Siena Residence si Unik Residence, va propune un proiect de 5 blocuri situat in zona de sud a Capitalei, metrou Berceni, strada Biruintei nr. 7, Popesti-Leodeni.

Imobilele au un regim de inaltime D+P+6E, cu locuri de parcare la demisol si spatii comerciale la parterul blocului 1, situat stradal pe Biruintei.

Arhitectii impreuna cu inginerii nostri au pregatit apartamente foarte practice, cu spatii utile, potrivite tuturor nevoilor, atat pentru garsoniere, cat si pentru apartamentele cu 2 camere tip Studio si cele clasice.

In plus, daca achizitia se face din timpul constructiei, se ofera posibilitatea de personalizare a interiorului prin alegerea materialelor de finisaj pentru:

  • gresie
  • faianta
  • parchet
  • usi de interior
  • obiecte sanitare

Bugetele si furnizorii de materiale pentru finisajele interioare au fost alesi cu grija astfel incat sa acopere si cele mai exigente cerinte.

In acest sens preturile avansate pentru aceste unitati sunt cele mai bune oferte ale zonei de sud, cel mai bun raport pret/calitate/ suprafata utilizabila.

La Ananda Residence gasiti preturi promotionale permanente si oferte speciale, in functie de modalitatea aleasa pentru plata pretului.

Pentru achizitie se accepta si credite bancare ipotecare, indiferent de unitatea bancara.

Zona beneficiaza de toata infrastructura de utilitati urbane, apa curenta, canalizare, retea de gaze si energie electrica, fibra optica.

Proiectul va incepe prin constructia bl.5, iar  termenul de finalizare a cladirii bl.5 este decembrie 2023.

Compară ofertele