Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 8 Faza 1

Adăugat de Luigi Iorga on 5 noiembrie 2022
0

Unik Residence 8 reprezinta cel mai indraznet proiect dezvoltat pana acum in zona Popesti-Leordeni, gandit de la ideea “Tot ce trebuie, la indemana”.

Acest proiect va fi dezvoltat in 3 faze succesive, pentru Faza 1 lucrarile urmand a incepe dupa 15.02.2023, cu termen de finalizare pentru primele imobile (bl. 2 si bl. 3), un an mai tarziu, termen asumat pentru constructie.

Unik Residence 8 Faza 2 s-au inceput lucrarile de construire ale blocului 6 (S+P+7E) cu apartamente cu una, doua si trei camere, spatii comerciale, la parter si parcari subterane, la subsol. (gasiti oferte detaliate aici…)

Pozitionarea excelanta, stradal pe strada Biruintei, foarte aproape de statia de metrou Berceni (M2), cca 300-350m, face proiectul foarte interesant pentru cei interesati de zona, sa locuiasca sau sa faca investitii cu randament ridicat.

Proiectul propune in Faza 1 in cele 5 blocuri, pe langa apartamente bine compartimentate cu 1, 2 si 3 camere si numeroase facilitati cum ar fi:

  • spatii comerciale pentru activitati diverse (market, beauty, office, fashion, restaurant, fast food))
  • gradinita si scoala primara
  • spatii verzi generoase
  • locuri de joaca pentru copii
  • piscina exterioara
  • parcari subterane, terane si supraterane
  • adapost ALA de protectie civila

In pretul de vanzare al apartamentelor sunt incluse: usa metalica, ferestre PVC cu geam termopan, centrala termica proprie in condensare si calorifere metalice, placari ceramice cu gresie si faianta, parchet, usi de interior,  obiecte sanitare montate in baie, prize si intrerupatoare, comutatoare modulare, moderne, de calitate superioara si de la furnizori consacrati in domeniu.


Compară ofertele