Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Unik Residence 9 Bucuresti sector 4

Adăugat de Luigi Iorga on 2 ianuarie 2024
0

Unik Residence iti construieste Acasa.

Prin acest prim proiect dezvoltat in Bucuresti Sector 4, pe strada Postalionului la nr 115A, pe un teren generos de cca 1.000mp. Astfel, Unik Residence ajunge la proiectul cu nr. 9 si isi propune ca prin acesta sa mai faca un pas inainte catre clientii interesati de aceasta zona fierbine a dezvoltarii imobiliare a Capitalei, asa cum este ea cunoscuta, zona de sud, Berceni.

Imobilul gandit pentru acest proiect este o cladire cu regim de inaltime S+P+4E+5,6E retrase, cu spatiu comercial la parter, cu apartamente bine compartimentate cu una si doua camere, inclusiv tip Studio si locuri de parcare terane si subterane.

Arhitectii impreuna cu inginerii nostri au pregatit apartamente foarte practice, cu spatii utile, potrivite tuturor nevoilor, atat pentru garsoniere, cat si pentru apartamentele cu 2 camere tip Studio si cele clasice.

In plus, daca achizitia se face din timpul constructiei, se ofera posibilitatea de personalizare a interiorului prin alegerea materialelor de finisaj pentru:

  • gresie
  • faianta
  • parchet
  • usi de interior
  • obiecte sanitare

Bugetele si furnizorii de materiale pentru finisajele interioare au fost alesi cu grija astfel incat sa acopere si cele mai exigente cerinte.

In acest sens preturile avansate pentru aceste unitati sunt cele mai bune oferte ale zonei de sud, cel mai bun raport pret/calitate/ suprafata utilizabila.

La Unik Residence 9 gasiti intotdeauna preturi promotionale si oferte speciale, in functie de modalitatea aleasa pentru plata pretului.

Pentru achizitie se accepta si credite bancare ipotecare, indiferent de unitatea bancara.

Zona beneficiaza de toata infrastructura de utilitati urbane, apa curenta, canalizare, retea de gaze si energie electrica, fibra optica, transport public de suprafata prin linii STB ce fac legatura cu metroul M2, cu centrele comerciale ale zonei si toate celelalte puncte de interes ale zonei.

Proiectul va avea ca termen de finalizare a cladirii luna decembrie a anului 2024.

Compară ofertele