Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Vile Berceni se apropie de finalizare, faza 1 !

Adăugat de Luigi Iorga on 14 martie 2022
0

Vile Berceni se apropie de finalizare, faza 1 (primele 4 case)! 

Finalizare constructivă mai 2022.

Haideți la vizionare să puteți beneficia de prețuri cu TVA de 5% 
(pentru prima proprietate, începând cu ianuarie 2022)!

Calitate constructivă ridicată, utilități, panouri fotovoltaice, pod izolat, finisaje la alegere.

139.900 EURO, fără TVA

Localizare

Str. Biruinței 45, Popești-Leordeni

Use Waze to drive to 
Unik Residence Headquarter  

https://waze.com/ul/hsxfs7hv0j

Proiectul Unik Residence 4

case individuale în Comuna Berceni

Suprafața utilă totală a fiecărei vile individuale este de 122 mp, din care livingul + bucătăria deschisă cu o suprafață generoasă de 34 mp.

Este construită pe un teren în suprafață de peste 300 mp, având un regim de înălțime P+ 1E + Pod, cu 5 camere și 3 băi, finisaje la alegere, panouri fotovoltaice, precum și un loc de parcare.

Pentru că vile Berceni se apropie de finalizare vă invităm la o vizionare și o discuție deschisă pentru a identifica cea mai bună variantă!

Unik Residence 4 este primul nostru proiect de vile individuale, construite la cele mai înalte standarde de calitate, utilizând tehnologii moderne. Este localizat într-o zonă retrasă și liniștită din Comuna Berceni, cu drumuri asfaltate. Acces facil ori pe strada 1 Decembrie, ori pe strada Cazanului (pe lângă stadion).

În apropierea de Șoseaua de Centură lucrările avansează la stația de metrou Tudor Arghezi, care va fi o stație multifuncțională. Va exista pasaj pietonal subteran și peste 300 locuri de parcare de tip park&ride pentru facilitarea utilizării metroului ca mijloc principal de transport.  Mai mult de atât, Magistrala 2 de metrou se va extinde și peste Șoseaua de Centură, astfel Comuna Berceni va fi prima comună din România cu metrou.

Compară ofertele