Construim apartamente și case în sudul Bucureștiului.
Rezultatele căutării

Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului unikresidence.ro

 
ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.


DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.


INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.


DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin acesta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nicio informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului unikresidence.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără acordul scris din partea GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL.

Accesul și utilizarea paginii unikresidence.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe unikresidence.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii unikresidence.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul unikresidence.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților unikresidence.ro.


NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL.

GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL nu va acorda nicio garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.


Astfel, GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL nu poate fi responsabilă pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele unikresidence.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing sau aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului unikresidence.ro nu poate constitui o ofertă fermă de contractare și nu poate angaja răspunderea GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL, în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web unikresidence.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea unikresidence.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Unikresidence.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asuma nicio obligație de rezultat sau diligență fată de nicio persoană, se exclude în mod expres și se neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.


OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și cât mai exacte.

GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului dorit, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.


INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are drept scop identificarea dumneavoastră și/sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la anumite date personale (nume, adresa, număr de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.


LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL utile în legătură cu conținutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul unikresidence.ro.


INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul unikresidence.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: 

– prelucrarea acestor date și informații personale de către GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL;

– transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;

– soluționarea de către GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);

– alte activități întreprinse de GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei alte aprobări din partea destinatarului.


GREEN & YELLOW DEVELOPMENT SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămuriri în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.


Compară ofertele